Poienile Vâlsanului s-au umplut de turişti

Deşi ne aflăm încă în de alertă şi încă există restricţii, Poienile Vâlsanului s-au umplut de turişti în week end. Familii întregi ori grupuri de prieteni au ajuns pe Vâlsan în căutarea unor peisaje frumoase şi a aerului curat, de munte. În ciuda tuturor interdicţiilor, argeşenii au ieşit la iarbă verde şi s-au bucurat de soare.

Unii au făcut plajă, alţii au jucat fotbal, cu toţii au uitat de pandemie şi de virus. „Suntem cu familia, cu copiii, şi venim de aici, din sat. Am vrut să mai ieşim un pic din casă, că ne-am plictisit. Nu facem rău nimănui”, a încercat să explice încălcarea regulilor un bărbat care frigea o pastramă pe grătar.

Erau şi câteva rulote, iar proprietarii lor plănuiau să stea măcar câteva zile aici. „Am vrut să scăpăm de oraş, de apartamentul în care am stat aproape tot timpul în ultima vreme. Aici e linişte, aer curat, nu avem nevoie de mască pentru că nu ne aporpiem de nimeni. Am adus mâncare cu noi pentru o săptămână. Dacă ne lasă ploaia, atât stăm, dacă nu, plecăm mai repede”, ne-a spus o femeie coborând dintr-o rulotă.

Gina Grigorescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email