Podul de peste pârâul Valea Iașului va fi terminat la finalul anului

Se lucrează intens la refacerea podului de peste pârâul Valea Iașului, de lângă benzinăria Lukoil, iar șeful Biroului Investiții din Primărie, Gh. Greavu, spune că până la finalul anului podul va fi gata. ”Constructorul spune că la început de decembrie lucrările vor fi gata, dar termenul este 31 decembrie, și se vor încadra cu siguranță. Se lucrează în ritm susținut”, ne-a spus șeful de la Investiții.

Vă reamintim că în august 2020, Municipiul Curtea de Argeş a scos la licitaţie un contract pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Reabilitare pod peste pârâu Valea Iașului”, cu o valoare estimată de 2.052.584,25 lei (fără TVA).  Conform sistemului electronic de achiziţii publice, SICAP, câştigătoarea licitaţiei (a doua oară, după ce contestaţia depusă a avut decizie favorabilă contestatarilor)  a fost asocierea COMESAD DRUMURI -REPARAŢII MODERNIZĂRI RETEHNOLOGIZĂRI ARGEŞ -CENTRUL DE PROIECTARE ŞI CONSULTANŢĂ RUTIERĂ – BEST PROIECT PREST SRL , iar valoarea contractului este de 1895404.18 lei, plus TVA, cu vreo sută de mii de lei mai puţin decât valoarea estimată de autoritatea contractantă (Primăria). Contractul a fost semnat pe 7 iulie 2021.

Pe 15 august 2019 trotuarul de pe podul de lângă Lukoil, care fusese deja blocat, s-a prăbuşit după ce o furtună groaznică s-a abătut asupra orașului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email