PNL Curtea de Argeș –„Energie și optimism, la întâlnirea cu tinerii din municipiu!”

Peste 100 de tineri au discutat, sâmbătă, despre provocările și aspirațiile comunității în care s-au format și pentru care vor să contribuie la un viitor mai bun. A fost o întâlnire interactivă, care a marcat începutul unor serii de evenimente la fel de dinamice, fiind dezbătute subiecte numeroase, de la dorințele în domeniul social, cultural și educațional, până la perspectivele asupra dezvoltării orașului și implicarea în proiectul inovator #PiteştiTechCity.

“Într-o atmosferă relaxată și constructivă, tinerii din Curtea de Argeș s-au întâlnit să discute despre ceea ce și-ar dori să aibă în orașul în care au crescut și în care vor să își formeze viitorul. A fost o întâlnire interactivă, iar temele abordate, cu mare interes, au fost: dorințele pe care le au în plan social, cultural, educativ; perspectivele pe care le pot avea în oraș; dezvoltarea orașului; proiectul PiteștiTechCity. Candidez la primaria Curtea de Argeș pentru că împreună cu voi, tinerii, putem aduce binele în comunitate!”, a declarat Cosmin Petrescu, președintele Curtea de Argeș.

“Întâlnirea cu tinerii din Curtea de Argeș m-a convins, încă o dată, că nu muncim degeaba. Ei reprezintă generația care nu mai acceptă sintagma „Nu se poate!”. Sunt cei care pot schimba fața orașului, care pot scoate Curtea de Argeș din anonimatul în care a intrat în ultima perioadă. Care îl pot conexa cu Clujul, Piteștiul, cu Brașovul, Vâlcea sau Sinaia. Acesta este un proiect mare, dar încrederea mea în ei este și mai mare. Și voi face tot ce pot ca modelul #Pitești Tech City să îl văd multiplicat și aici, în orașul care m-a format omul de azi”, a spus Alina Gorghiu, ministra Justiției.

„Mulțumesc tuturor pentru prezența numeroasă și pentru înțelegerea profundă a rolului nostru în transformarea orașului și a perspectivelor noastre de viitor”, a spus Andrei Sorescu, președinte TNL Curtea de Argeș.

 

Departamentul de Comunicare PNL Argeș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email