PNL Argeș: Economia și mediul de afaceri au nevoie de stabilitate

Fiecare nouă taxă care se pune companiilor se va regăsi în prețul final al multor produse de bază, iar cei mai afectați vor fi cetățenii. Este un lucru știut de fiecare român, fie că e investitor, economist, angajat sau pensionar. Din Argeș sau din oricare județ al țării.
Argeșul se poate dezvolta frumos! La fel, întreaga Românie. Dar nu în orice condiții, mai ales acum, în acest context geopolitic complicat și într-o perioadă cu multe crize.
E nevoie de stabilitate și de coerență guvernamentală! Iar aici politicile de dreapta și-au arătat eficiența. Miza este mare: dezvoltarea economică și încrederea mediului de afaceri.
Tocmai de aceea, introducerea unui impozit de 1% din cifra de afaceri pentru companiile mari nu este soluția. Mai ales că nu apare în programul de guvernare agreat și asumat de partidele aflate la guvernare. Propunerea nu a fost prezentată nici în cadrul Coaliției, nu e susținută de studii serioase de impact sau de argumente puternice. O astfel de taxă va afecta și foarte multe firme cu capital românesc sau mixt. Plus că, începutul acestui an a adus modificări Codului Fiscal, de comun acord al tuturor partidelor din actul guvernamental, care privesc măsuri de echilibrare a taxării și de eliminare a unor inechități din sistem.
Politicile fiscale ale unui stat nu trebuie să fie joc la risc! PNL Argeș sprijină decizia conducerii centrale de a nu susține introducerea de noi taxe.
Orice modificare în politica fiscală a României trebuie bine și înțelept cântărită, nu tratată în cheie electorală!

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email