PNL Argeș – „Drumul spre barajul Vidraru și cabana Cumpăna, simbol al eșecului administrativ al Consiliuliul Județean Argeș”

Iresponsabilitatea administrativă a Consiliului Județean Argeș pune în pericol siguranța argeșenilor, dar și a turiștilor care doresc să ajungă la Lacul Vidraru și Cabana Cumpăna.

Astăzi, Podul Arefu, unul dintre podurile de pe Drumul Județean 704I Arefu (DN7C) – Lac Vidraru-Cumpăna (DN7C), s-a surpat, fiind lăsat în paragină de o administrație complet depășită de problemele reale ale comunității.

Istoria acestui pod este o cronică a neajunsurilor și a necesității unei intervenții imediate. De-a lungul anilor, infrastructura acestuia s-a deteriorat, punând în pericol siguranța tuturor celor care îl folosesc. Vorbim de un drum vital în special pentru comunitate, dar și pentru turiști sau cei care vor să dezvolte turismul în zonă.

În plus, pe motiv că modernizarea acestui drum este mult prea scumpă, Consiliul Județean Argeș nici măcar nu mai dorește să se implice și încearcă toate demersurile pentru a scăpa de această sarcină. Inclusiv să declasifice acest drum județean la drum forestier sau trecerea sa în administrația Romsilva.

PNL Argeș a decis să aducă această problemă la lumină și să acționeze hotărât pentru a proteja cetățenii noștri și a impulsiona investițiile pentru dezvoltarea economică a Argeșului.

Podul a devenit un simbol al eșecului administrativ și a lipsei de implicare în problemele vitale pentru comunitatea noastră.

PNL Argeș face un apel la transparență și solicită Consiliului Județean Argeș să ia cu celeritate măsurile necesare pentru a reconstrui această legătură esențială. Situația nu poate fi ignorată!

Invităm, de asemenea, Consiliul Județean Argeș să urmeze exemplul de administrație liberală. Eventual să facă și o vizită la Podul peste Dâmbovița de la Dâmbovicioara. Poate așa vor înțelege că indolența, nepăsarea sau reaua-credință nu au ce să caute în administrație.

PNL Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email