Plăți ilegale în sumă de 120.000 de lei pentru realizarea unor lucrări de asfaltare/modernizare în Argeș. Polițiștii au făcut opt percheziții domiciliare

Miercuri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județul Argeș, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, transmite IPJ Argeș.

„Din cercetări s-a stabilit că, în anii 2021 și 2023, reprezentantul unei unități administrativ-teritoriale din județul Argeș ar fi dispus efectuarea unei plăți în sumă de 120.000 de lei, pentru realizarea unor lucrări de asfaltare/modernizare, care în realitate fie nu au fost efectuate, fie au fost supraevaluate. 4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul specialiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș”, informează Poliția Argeș..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email