Plăcuţe noi de semnalizare a străzilor

Constantin Din reclama pe 27 iunie pe site-ul domnuleprimar.ro – În orașele cu gospodari buni, la fiecare intrare pe o stradă, la fiecare intersecție, sunt plăcuţe cu numele străzilor. În Curtea de Argeș, practic, nu există așa ceva. Sau acolo unde există, sunt invizibile sau deteriorate. Dacă dl.Ghiță are această responsabilitate și nu se achita de ea, de ce nu lasă locul liber ? Sper să ajungă această sesizare la nouă conducere administrativă”. Primarul Constantin Panţurescu i-a răspuns că plăcuțele sunt comandate, urmează să se facă recepția și montarea acestora”.

De câteva zile, un angajat al Serviciului Public de Gospodărie Comunală împreună cu un salariat al Primăriei au început să monteze noile placuţe cu numele străzilor. „Trebuie să mai vină o parte din plăcuţe, pentru că nu au sosit toate. Cele pe care le avem le montăm deja, şi vom finaliza în curând semnalizarea străzilor”, ne-a spus primarul.

 

Nu vor fi puse şi plăcuţe care să le arate turiştilor unde sunt monumentele istorice, pentru că semnalizarea de acest tip face parte dintr-un proiect mai amplu, afirmă edilul. „Avem un proiect mare, în cadrul căruia să fie făcută şi semnalizarea turistică a monumentelor istorice din oraş. Deocamdată suntem în stadiu incipient, dar cu siguranţă va fi realizat acest proiect”, a mai spus primarul Panţurescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email