Piața Posada are din nou chiriași, după ce ani de zile a stat aproape goală

După o lungă perioadă în care Piața Posada a stat mai mult goală, anul acesta are nouă chiriași, spune directorul Serviciului Public Piețe, Târguri și Oboare (SPPTO), Ionel Păunescu.

”Toți am trecut pe lângă acea piață și cred că de 10-15 ani nu se aduc bani la buget de acolo. Cred că trebuie investiți bani în acea piață”, a spus un ales local la ultima ședință de Consiliu, iar un altul a afirmat că ”de această piață se vorbește de foarte mult timp că este goală, se punea chiar problema închiderii”. Mai mult decât atât, viceprimarul Ștefan Dumitrache le-a povestit colegilor din Consiliul Local că într-un mandat anterior s-au scos toate spațiile la licitație si nu a venit nimeni. ”Am propus atunci, după acea licitație ratată, închiderea pieței și transformarea ei într-o sală de sport, dar consiliul local nu a fost de acord”, a spus viceprimarul.

Discuțiile s-au purtat în contextual în care unul dintre noii chiriași, care a făcut o investiție serioasă acolo deschizând o cofetărie, a cerut închirierea spațiului pentru 10 ani, și nu pentru cinci, așa cum au fost închiriate spațiile comerciale de obicei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email