Piaţa Posada ar putea fi închiriată

Piaţa Posada din Curtea de Argeş este aproape de faliment. Nu mai sunt comercianţi interesaţi să vândă marfă acolo, iar clienţii din cartier preferă alte pieţe, mai aprovizionate şi cu preţuri mai mici. Administraţia locală nu a mai făcut nicio îmbunătăţire la Piaţa Posada pentru că se caută o soluţie, iar închirierea ei este una dintre ele.

Administraţia Pieţelor din Curtea de Argeş a investit banii contribuabililor din municipiu pentru reabilitarea unui WC public din Piaţa Centrală.

Toţi banii alocaţi de Consiliul Local Curtea de Argeş s-au dus la Piaţa Centrală, iar la alte pieţe, cum ar fi Piaţa Posada, nu s-a mai făcut nicio investiţie. „Banii provin de la Piaţa Posada unde se vor amâna lucrările de reparare a acoperişului”, ne-a spus viceprimarul Cristian Mitrofan

 

Construirea Pieţei Posada a fost prima investiţie cu bani europeni din Curtea de Argeş, investiţie realizată de o asociaţie de dezvoltare locală. După cinci ani de la finalizare, piaţa a fost dată gratuit Consiliului Local. Din motive diverse însă, niciodată Piaţa Posada nu a fost prea interesantă pentru locuitorii municipiului, aceştia preferând să meargă câţiva kilometri până în Piaţa Centrală pentru a-şi face cumpărăturile, în loc să se ducă la piaţa din cartier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email