Peste 80 de sportivi s-au întrecut la turneul de tenis de masă „Cupa Basarabilor”

Sâmbătă, în sala de sport de la Tenis Club Curtea de Argeş, pe parcursul a 12 ore, s-a desfăşurat cea de-a patra ediţie a turneului de tenis masă „Cupa Basarabilor”, din cadrul Circuitului Naţional Amatur. La competiţie au participat peste 80 de sportivi din întreaga ţară, care s-au întrecut la cele două categorii: Open şi Amatori, 56 jucatori la Amatori şi 21 la Open. Cele mai atractive meciuri au fost la categoria Open, unde s-au întrecut jucători clasaţi în primii 60 în clasamentul Amatur România. Aceştia au oferit mai multe meciuri deosebite, cu schimburi de mingi spectaculoase şi cu răsturnări de scor incredibile. La finalul zilei, câştigătorii au primit din partea organizatorilor şi a sponsorilor diplome, cupe, dar şi alte premii. Câştigătorii Cupei Basarabilor, ediţia 2013 sunt:
Amatori:
1. Nicu Gheorghe-Drobeta Tr.Severin – Mehedinţi
2. Trocan Nicolae-Mioveni-Argeş
3-4. Vlădoiu Gelu-Braşov
3-4. Dospinescu George – Bucureşti
Open:
Locul 1: Toma Florin-Piteşti
Locul 2: Ciucă Dan-Piteşti
Locul 3-4 :Cruceriu Sergiu-Tg.Jiu-Gorj.
Locul3-4: Bogdan Răducan-Craiova-Dolj
Circuitul este alcătuit dintr-un lanţ de turnee de tenis de masă, organizate pe întreaga durată a anului, în mai multe localităţi ale ţării şi pe mai multe nivele de reprezentare – locale, zonale şi naţionale, încheindu-se cu un Turneu Final.
Acesta urmareşte atragerea iubitorilor tenisului de masă, simpli pasionaţi sau foşti sportivi de performanţă care doresc să-l practice în mod organizat, la nivel local sau naţional. Totodată, creează posibilitatea unor întâlniri ale celor mai buni participanţi amatori cu jucatori legitimaţi de nivel apropiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email