Peste 70 de copii au participat la etapa finală a crosului „Campionii Bucuriei”

Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului a organizat, zilele trecute, marea finală a Crosului „Campionii Bucuriei”. La competiţie au participat 72 copii, care au câştigat etapele locale ale competiţiei, ce s-au desfăşurat în cele şase protoierii ale Eparhiei.  Participanţii, împărţiţi pe categorii de vârstă, au alergat  pe traseul Biserica Domnească – Bulevardul Basarabilor – Catedrala Arhiepiscopală, iar startul a fost dat de către Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului. Câştigătorii etapei finale au primit din partea organizatorilor cupe, diplome şi premii în bani.
Premiile au fost oferite de mari campioni ai sportului românesc.
La festivitatea de premiere, concurenţii au fost întâmpinaţi de Ionuţ Iftimoaie, luptător K1, multipla campioană Camelia Potec, Mihai Leu, fost campion mondial la box şi primarul Nicolae Diaconu. Cu toţii i-au felicitat pe tinerii participanţi, cărora le-au transmis să îşi îndrepte atenţia către sport în continuare, pentru a avea un stil de viaţă sănătos. „Mă bucur că am prilejul să particip la acest eveniment. Vă felicit pentru participare şi, ca un fost sportiv de performanţă, mă bucur să văd că atâţia copii au ales să participe la această competiţiei. Felicitări”, a declarat Mihai Leu. „Vă felicit pe voi, copii, dar şi pe organizatorii crosului „Campionii Bucuriei”. În acelaşi timp mă bucur că ne-am revăzut şi sper ca în continuare să faceţi sport. Este foarte important pentru voi. Sunt sigur că o să ne mai întâlnim şi cu ocazia altor manifestări de acest fel”, a declarat Ionuţ Iftimoaie. La rândul său, ÎPS Calinic a ţinut să mulţumească tuturor celor care au contribuit la organizarea acestei ediţii a Crosului „Campionii bucuriei” şi i-a felicitat pe concurenţii care au participat la etapa finală a competiţiei.
Diplomele şi cupele au fost înmânate câştigătorilor chiar de către cei trei sportivi de performanţă, care au fost asaltaţi de copii pentru autografe şi fotografii. Apoi, la finalul evenimentului, cu toţii au fost invitaţi în Sala Manole a Palatului Arhiepiscopal, unde au participat la o recepţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email