Peste 600 de apartamente din municipiu nu au apometre

Pentru a nu mai plăti pierderile de apă din reţea şi pentru a şti exact cantitatea de apă pe care o consumă fiecare, foarte mulţi argeşeni au solicitat conducerii Aquaterm să le monteze apometre.
Astfel, la sfârşitul lunii trecute, din cele 7.057 de apartamente existente în municipiul nostru, doar 622 nu erau dotate cu aparate de contorizare a apei reci. Însă, în fiecare lună, angajaţii societăţii care furnizează utilităţile continuă acţiunea de montare a apometrelor, urmând ca în cel mai scurt timp să fie contorizate toate locuinţele. Totodată, angajaţii Aqauterm au montat apometre şi la asociaţiile familiale, S.R.L. –uri şi biserici. Astfel, din cele 450 de contracte încheiate cu abonaţii, mai sunt doar 36 de locaţii fără apometru.
Mai mult decât atât, şi argeşenii care locuiesc la casele aflate în comunele arondate municipiului nostru au fost de acord cu montarea aparatelor ce contorizează apa rece consumată. Astfel, la Băiculeşti, toţi cei 947 de abonaţi care locuiesc la casă şi au contracte încheiate cu Aquatermul au apometre, în timp ce la Valea Iaşului, din cele 683 de case, mai sunt fără necontorizate doar 39. La Albeşti, din cei 249 de abonaţi, doar 23 nu au apometre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email