Peste 200 de dansatori au participat la Festivalul „Lumea copiilor”

Forfotă mare în culise, costume care mai de care mai frumoase şi colorate şi emoţii intense de o parte şi de alta a scenei sunt doar câteva dintre cuvintele care pot descrie atmosfera de la Festivalul „Lumea copiilor”, ce s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”. Evenimentul a fost organizat de Clubul de dans „Hobby Dance/Adore Mio Dance”, în parteneriat cu Cercul Militar Curtea de Argeş, Şcoala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” şi Centrul de Cultură şi Arte.
„Vă mulţumesc tuturor pentru participare, dar şi celor care ne-au sprijinit în organizarea acestui spectacol. Însă, în mod special mulţumesc părinţilor, care sunt partenerii acestui show. În cadrul acestui eveniment veţi vedea rezultatele obţinute de copii pe parcursul unui an de zile. Avem campioni naţionali la dans, tineri care au obţinut rezultate deosebite la concursuri, dar şi prichindei care sunt la început de drum”, a declarat Ion Gârtonea, coordonator Clubul de dans Hobby Dance/Adore Mio Dance”.
Peste 200 de dansatori, de la prichindeii de câţiva anişori, până la adolescenţi, au prezentat pe scenă ceea ce au învăţat de-a lungul unui an de studiu. Mai mult decât atât, părinţii, bunicii şi prietenii copiilor au umplut până la refuz sala de spectacole a Centrului de Cultură şi Arte, iar pe parcursul show-ului şi-au încurajat frenetic favoriţii. De această dată, vedetele serii au fost prichindeii din cadrul clubului de dans „Hobby Dance/AdoreMioDance”, care au prezentat câteva dansuri ţigăneşti, ce au smuls ropote de aplauze din partea publicului. De asemenea, la fel de apreciaţi au fost şi tinerii de la cercul de chitară coordonat de prof. Constantin Matei, care susţinut un recital deosebit. La finalul festivalului, toţi participanţii au recompensaţi cu diplome şi cupe oferite de organizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email