Peste 100 de locuri de muncă vacante la ALOFM

Pentru că numărul persoanelor care nu au un loc de muncă a crescut în ultimele luni, din ce în ce mai mulţi argeşeni merg la Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM), pentru a consulta oferta cu posturile disponibile sau pentru a se înscrie la cursurile de formare profesională.
Astfel, în această perioadă, oferta cu locurile de muncă vacante puse la dispoziţie prin intermediul ALOFM cuprinde 122 de posturi disponibile. Ca de obicei, cele mai multe dintre acestea sunt în industria textilă, acolo unde se caută croitori şi confecţioneri îmbrăcăminte. În schimb, mai sunt posturi vacante pentru bucătari, vânzători, ospătari şoferi, agenţi de vânzări, factori poştali, operatori baze de date şi gestionari. Dacă pentru cele mai multe locuri de muncă angajatorii solicită studii medii sau absolvirea unor cursuri de calificare, de această dată în oferta ALOFM există şi un post pentru cei cu studii superioare, respectiv inginer-instalaţii. Totodată, pentru cele mai multe posturi disponibile se oferă salariul minim pe economie, 900 de lei, la care se adaugă tichetele de masă, în timp ce cel mai mare salariu oferit este 1.800 de lei, pentru job-ul de inginer instalaţii.
Alţi argeşeni vin la sediul ALOFM pentru a se înscrie la programele de formare profesională, în speranţa că se vor angaja mai repede dacă învaţă o nouă meserie cerută de angajatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email