Percheziții la traficanții de droguri

Joi procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)– Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Pitești – Serviciul Antidrog efectuează 6 percheziții domiciliare în municipiul București în două cauze penale având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, informează DIICOT într-un comunicat de presă.

”În cele două cauze s-a reținut că, în cursul anului 2023, mai multe persoane au comercializat droguri de mare risc consumatorilor din județul Argeș și municipiul București.
La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești urmează să fie conduse, în vederea audierii, 3 persoane.
Acțiunile beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul B.S.I.J.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul citat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email