Percheziţii la persoane bănuite de braconaj cinegetic

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş efectuează luni opt percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, informează într-un comunicat de presă IJP Argeş.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş efectuează 8 percheziţii domiciliare, în judeţul Argeş, la locuinţele a 11 persoane.

Acţiunea este efectuată în cadrul unui dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Persoanele vizate sunt bănuite că, din luna octombrie a anului 2015 şi până în prezent, ar fi vânat mai multe specii de animale, fără a deţine autorizaţie sau fără a înscrie toate exemplarele vânate în autorizaţiile de vânătoare.

Se pare că cele mai multe dintre percheziţii vizează locuinţe din zona Corbi.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email