Percheziții la Curtea de Argeș. Un individ și-a făcut plantație de cannabis și a vândut apoi drogurile tinerilor.

La data 19 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, efectuează o acțiune pe linia traficului de droguri de risc, transmite IPJ Argeș.

”Din cercetări a reieșit că, începând cu luna august a anului 2022, persoana bănuită ar fi avut, permanent, preocupări în comercializarea ilicită de droguri, respectiv cannabis, cu sume cuprinse între 50 și 70 de lei pe gram, potențialilor consumatori, în special tineri.

De asemenea, s-a stabilit faptul că persoana bănuită ar fi înființat o cultură outdoor de cannabis, de mici dimensiuni, în scopul producției și comercializării ilegale a produselor astfel obținute.

În vederea completării materialului probator, indisponibilizării drogurilor și prinderii persoanei bănuite, în municipiul Curtea de Argeș, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, precum și 3 mandate de aducere, emise pe numele persoanei bănuite și a unor consumatori de droguri, cercetați pentru deținere de droguri, în vederea consumului.

La acțiune participă și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș”, se arată în comunicatul IPJ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email