Pentru că iarba e înaltă prin parcuri şi prin oraş, cetăţenii se tem că apar din nou şerpii pe stradă

4 cosaşi  de la Serviciul Public trebuie să tundă 72 de hectare de iarbă

Iarba e înaltă pe spaţiile verzi şi prin parcurile din Curtea de Argeş, iar cetăţenii au început să se plângă din acest motiv. „Ce aşteaptă autorităţile, să iasă din nou şerpii pe stradă, aşa cum s-a întâmplat anii trecuţi, până să înceapă să tundă iarba prin parcuri?! La noi lângă bloc, la Confecţii, sunt numai bălării. Mi-e şi frică să mai las copilul să se joace”, ne-a spus o femeie care locuieşti în cartierul menţionat.

În urmă cu trei ani Didi Dumitrescu posta pe pagina sa de facebook, Problema de pe strada mea, câteva imagini surprinse de Cristi Blagoe pe Bulevardul Basarabilor, cu un şarpe care lenevea pe trotuarul de lângă farmacia Catena, în plin centru al Oraşului Regal, lângă cele mai fiţoase terase şi restaurante din urbe. Reptila ieşise din ierburile înalte care acopereau parcă satul poreclit municipiu, Curtea de Argeş, şi a stat câtva timp la soare.

Problema nu este numai cu şerpii, deşi e poate cea mai importantă. Şi la unele intersecţii vizibilitatea e foarte slabă din acest motiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email