Pensionarii, sărbătoriţi de PDL

La restaurantul Capra a avut loc, zilele trecute, una dintre numeroasele întâlniri ale PDL-ului cu pensionarii. La eveniment au participat notarul Dumitru Duinea, vicepreşedintele PDL Curtea de Argeş, Vasile Sabie, preşedintele PDL, Ştefan Lăzăroiu, şi senatorul Mircea Andrei. Cu această ocazie Ştefan Lăzăroiu a invitat şi un reprezentant de la Casa de Pensii Argeş  –  Marius Olărescu, director executiv adjunct, care a fos dispus să răspundă la întrebările pensionarilor. Dineul face parte din acţiunile de socializare pe care Ştefan Lăzăroiu le-a promis pensionarilor în fiecare lună.
Un  oraş cu multe probleme
În cadrul dineului, senatorul Mircea Andrei a încercat să explice situaţia financiară a municipiului Curtea de Argeş. „Curtea de Argeş ar trebui să fie o bijuterie, pentru că este capitala turismului românesc. Dar nimeni nu a vrut să facă investiţii aici, nimeni, dacă se făcea măcar o pârtie de schi oraşul se dezvolta. Nimeni nu a vrut ca oamenii să fie bogaţi la  Curtea de Argeş. Ar fi trebuit să fie cel mai frumos loc din ţară… Nicolescu nu a dispărut, e pe punctul de dispariţie. Vom încerca să facem acest oraş frumos. Vă promit că nu se vor mai fura voturi. Cu mine nu vor reuşi să mai fure. Nu mai lăsaţi minorităţile să vă facă legea. Oamenii de culoare nu trebuie să vă mai conducă”, a spus senatorul. Şi Ştefan Lăzăroiu doreşte ca oraşul nostru să fie cel mai frumos, dar nu oricum: „Vreau să fac din acest oraş unul dintre cele mai frumoase. Soluţia este să câştigăm Consiliul Judeţean. Împreuna cu Mircea Andrei vom transforma Argeşul în ceea ce trebuie să fie”. Şirul discursurilor s-a încheiat cu o scurtă declaraţie din partea lui Marius Olărescu.
Ştefan Lăzăroiu promite pensionarilor că acest dineu nu este singurul şi că vor urma şi altele. Doreşte ca următoarea întâlnire să aibă loc în aer liber, pentru că petrecerile organizate în mijlocul naturii sunt cele care „ne apropie mult şi au mereu rezultate bune”, declară preşedintele PDL Curtea de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email