Pe strada Barajului nu s-a mai turnat covor asfaltic de 50 de ani

Strada Barajului este cea care trece pe lângă Lidl şi merge spre cartierul Marina. Locuitorii zonei spun că nu a mai fost reparată din 1970. „Sunt plăcile de beton din anii 70, s-au spart şi s-au stricat, dar nimeni nu a fost interesat să le repare. Noi trecem zilnic pe aici şi am văzut degradarea în timp. Probabil că nu ar fi cine ştie ce cheltuială dacă ar fi pus ceva asfalt peste betonul acesta spart”, spune un locuitor al cartierului Marina. În ultima vreme, mai ales după ce străzile din cartier au fost asfaltate prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, în Marina s-au construit o mulţime de vile, zona transformându-se din una cu aspect rural, într-un cartier frumos. Până la străzile proaspăt asfaltate argeşenii sunt nevoiţi însă să treacă pe strada Barajului şi să-şi rupă maşinile acolo.

Pe aceeaşi arteră se află şi arena de tenis, unde au venit mulţi sportivi de talie internaţională. Dacă în incinta arenei lucrurile stau bine, până când intri eşti nevoit să dai în gropi.

Covor asfaltic nu s-a mai turnat, într-adevăr, de mulţi ani, dar reparaţii s-au mai făcut, spune directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC), Ioan Ghiţă. „Noi am mai lucrat pe această stradă, am mai făcut plombări”, spune Ghiţă. După ce am vorbit cu directorul Ioan Ghiţă, câţiva muncitori ai SPGC turnau, vineri, asfalt în gropile de pe stradă. Problema nu se rezolvă aşa, dar măcar o vreme gropile nu mai sunt. Vor apărea din nou peste câteva săptămâni.

Din păcate pentru cei care sunt nevoiţi să treacă zilnic pe acolo, veştile nu sunt bune. Pentru anul acesta  administraţia locală nu are în plan asfaltarea arterei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email