PDL-ul asfaltează în locul celor plătiţi să facă asta

Liderul democrat-liberalilor din Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu, s-a întâlnit vineri dimineaţa cu Vasile Sabie, vicepreşedintele organizaţiei locale, şi, însoţiţi de o echipă de muncitori, au mers pe strada Poştei din cartierul Marina pentru a demara proiectul de reabilitare a drumurilor din municipiu.
Asfaltarea străzii se face din  fondurile PDL, după cum spune Ştefan Lăzăroiu. „Pietruirea de azi se face exclusiv din fondurile proprii. E păcat de cele 14 milioane că se pierd (banii din proiectul de asfaltare a peste 40 de străzi). Presa trebuie să atragă atenţia asupra acestui aspect. Datorită lui Mircea Andrei au sosit banii la timp, numai că dl. primar nu îi foloseşte. Dorim să dezafectăm şi strada Uliţa Poştei şi să amenajăm şanturile de aici. În curând vom astupa şi această groapă, loc în care zilele trecute o femeie şi-a rupt piciorul”, a declarat Lăzăroiu.
Motivul demarării acestui proiect este unul destul de puternic, după cum spune Vasile Sabie. „S-au primit foarte multe reclamaţii la sediul PDL în ceea ce priveşte problema drumurilor neasfaltate. Bineînţeles că la primărie sunt de 10 ori mai multe reclamaţii”, a spus Sabie.
La sosirea oficialităţilor, localnicii s-au arătat foarte încântaţi de intenţia acestora. „Acţiunea de astăzi este una umanitară şi de bun simţ”, ne spune Vera State, o localnică. „Suntem foarte încântaţi, de cînd aşteptăm acest moment”, afirmă cu entuziasm Florina, o altă vecină.„Bravo lor, îi aşteptam de multă vreme”, mai spune un domn în vârstă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email