„PDL şi PNL au un protocol!”

Cetăţenii de la Curtea de Argeş sunt chemaţi din nou la vot pe 6 decembrie. Ieri, PNL şi PSD au încheiat un protocol, o alianţă, mergând împreună împotriva lui Traian Băsescu. Le-am cerut preşedinţilor organizaţiilor locale ale PDL şi PNL să comenteze decizia luată la centru şi să încerce să-i convingă pe liberalii care l-au votat pe Crin Antonescu să meargă la vot din nou şi să voteze alt candidat.
„După alegerile locale, PDL a încheiat un protocol cu PNL şi acest protocol nu s-a încheiat niciodată, a fost un protocol solid, şi până acum niciuna dintre părţi nu a solicitat ruperea acordului. Pe plan local, relaţia dintre PNL şi PDL este una strânsă, iar inamicul nostru a fost PSD.  Eu nu pot să spun ce ar trebui să facă electoratul PNL, însă sper că vor vota cu Traian Băsescu, şi vor susţine proiectul nostru de guvernare, mai ales că între PNL şi PDL sunt foarte multe linii comune. Nu văd în nici un caz un liberal sincer şi corect care să se plimbe de mână cu un reprezentat al PSD şi să spună electoratului „eu sunt un liberal devenit un pic pesedist şi vă sugerez să votaţi un preşedinte de la PSD”, spune Gheorghe Alecsei, preşedintele PDL Curtea de Argeş.
„E greu să anticipezi ce se va întâmpla la alegerile din 6 decembrie. Cu siguranţă, Crin Antonescu va transmite un mesaj pentru electoratul PNL. Cred că susţinătorii PNL ar trebui să voteze în interesul partidului şi al ţării. Electoratul e liber să gândească ce e mai bine, pentru viitorul acestei ţări. Estimez însă că prezenţa la urne în turul doi va fi mult mai slabă, decât în primul tur”, spune de părere Costinel Vasilescu, preşedintele PNL Curtea de Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email