Patru întrebări pentru directorul Transarg

Societatea Transarg din oraşul nostru este poate la fel de importantă ca Aquatermul. Transargul goleşte pubelele de gunoi şi cară resturile unde poate. Sunt multe de spus şi de scris despre activitatea acestei firme de interes pentru cetăţeni. Din păcate, doamna directoare Daniela Marinescu nu colaborează cu presa. Ori de câte ori e căutată la telefon de reporterii Interesului Argeşean, interesul domniei sale pentru o conversaţie civilizată, dar interesantă, cel puţin pentru noi şi pentru dumneavoastră, dispare. Întrucât nu putem să discutăm faţă în faţă, sau măcar ureche în ureche cu domnia sa, îi adresăm acum, public, nişte întrebări la care ar trebui să ne răspundă.

Aşadar, vrem să o întrebăm pe doamna directoare ce se întâmplă cu maşina aceea de gunoi din care curge o zeamă cumplit de mirositoare, mai ales când e cald afară?! De ce nu găseşte domnia sa o soluţie, sau subordonaţii domniei sale, astfel încât să nu mai suferim (şi) când se ia gunoiul de la ghenă, nu numai când zace acolo?!

Apoi, întrebăm respectuos pe doamna directoare, cine trebuie să spele platformele pe care sunt aşezate pubelele aduse de Transarg în locul dizgraţioaselor cutii de tablă?! Cine calculează exact, cu un calculator de aprozar, cât gunoi fac argeşenii cu adevărat, şi pentru ce cantitate plătesc?!

Sunt mulţi administratori ai asociaţiilor de locatari care sunt profund nemulţumiţi de aceste chestiuni. Ei spun că sunt taxaţi de-a valma, că acea colectare separată a deşeurilor e apă de ploaie, etc.

Doamna directoare ar trebui să ne spună şi cine a încheiat contract de depozitare a gunoiului adunat din comunele limitrofe la groapa municipiului, în condiţiile în care aceasta era deja plină şi urma să fie închisă, pe ce bani s-a încheiat contractul, dacă putea Transargul să încheie un astfel de contract, având în vedere că groapa de gunoi i-a fost concesionată în anumite condiţii de către Consiliul Local Curtea de Argeş. Întrebările pentru doamna directoare ar fi mai multe, deocamdată aşteptăm răspuns la acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email