Patru consilieri locali au depus rapoartele de activitate pentru anul trecut

Patru consilieri locali, Doru Georgescu (PNL), Bogdan Marina (USR), Ionuț Andrei (PSD) și Emanoil Lică (PRO România) au depus rapoartele de activitate pentru anul trecut, așa cum cere legea.

Aleșii locali vorbesc în rapoartele lor despre faptul că au participat la ședințele de Consiliu și la cele ale comisiilor de specialitate din care fac parte, au depus amendamente la proiectele de hotărâri și au depus proiecte de hotărâri.

Doru Georgescu spune că, împreună cu colegii săi consilieri din PNL, Mădălin Marinescu, Maria Dumitrache și Marius Moisescu, a depus un proiect referitor la acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuți (câte 1500 de lei pentru fiecare nou-născut) proiect care nu a ajuns însă pe ordinea de zi a vreunei ședințe.

Ce proiecte  au propus

Bogdan Marina spune că a urmărit atent proiectele pe care instituțiile subordonate vor să le depuneă pentru finanțare și a propus o reducere semnificativă a costurilor pentru un astfel de proiect, urmând ca banii să fie folosiți altfel, numai că respectivul proiect nu a mai fost depus spre finanțare. De asemenea, Marina spune că a cerut modernizarea clădirii stadionului și a depus un proiect de hotărâre privind înființarea unui târg săptămânal al producătorilor agricoli în fiecare zi de vineri pe platoul din fața sălii de sport, dar nici acest proiect nu a ajuns, încă, pe ordinea de zi a vreunei ședințe. Președintele USR Curtea de Argeș a mei cerut transparentizarea deciziilor locale și digitalizarea acestora precum și relocarea unor sume de la reabilitarea trotuarelor.

Ionuț Andrei scrie în raportul său că a participat la ședințele Consiliului, la cele ale comisiilor de specialitate, precum și la consiliile de administrație din care face parte. Ionuț Andrei a adus la cunoștința consilierilor sesizările pe care le-a primit de la cetățeni la audiențe sau la întâlnirile pe care le-a avut cu aceștia.

Emanoil Lică scrie și el că a participat la ședințele de Consiliu și de comisii, că a propus montarea unor limitatoare și a unor semafoare în punctele aglomerate ale orașului, iar propunerile sala au fost prevăzute în bugetul pe anul acesta. ”În această perioadă am promovat și ajutat prin toate mijloacele și toată puterea de care dispun locuitorii și orașul în care m-am născut”, mai scrie Emanoil Lică în raportul său de activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email