Patronul Cornel Penescu nu este la o cabană în munţi, ci acasă la Piteşti

Deşi se tot spune că este la o cabană din munţi, după ce a fost eliberat din Penitenciarul de la Mărgineni, patronul Cornel Penescu este acasă la el, la vila din cartierul Trivale situată în apropierea cantonamentului de la „Baza Vulturilor”. Patronul Argeşului se odihneşte în linişte pentru a-şi reveni şi nu vrea să discute cu reprezentanţii mass-media.  „Tata nu poate fi contactat de jurnalişti, deoarece nu are telefon şi încă nu vrea să vorbească cu presa. El are nevoie de linişte, şi nu ştiu când va dialoga cu presa. Va decide singur atunci când va dori să discute cu reprezentanţii mass-media”, spunea fiul său, Andrei Penescu. Patronul Argeşului a ieşit luni pentru câteva ore în oraş pentru a rezolva unele probleme de afaceri, după care s-a reîntors acasă.

În vizită la casa părintească

 La mijlocul săptămânii trecute, Cornel Penescu, însoţit de fratele său Ilie, au fost la casa părintească din satul Pădureţi aflat la 30 de kilometri de Piteşti, unde locuieşte singură mama lor, Maria Penescu. Pentru bătrână, vizita fiilor săi a fost cea mai mare bucurie care a făcut-o să-i dea lacrimile de fericire. În cele zece luni cât fiul său a fost arestat, doamna Penescu n-a mai ieşit din casă decât atunci când s-a dus la Tribunal sau la Curtea de Apel când se judeca punerea în libertate a patronului de la F.C. Argeş, şi a fost prima care l-a vizitat după ce a fost eliberat, aducându-i un buchet de flori. Sâmbătă, Cornel Penescu a fost din nou la casa părintească din Pădureţi unde a făcut un grătar în curte.

S-a întâlnit cu jucătorii!

Înainte de pleca în Antalya, jucătorii de F.C. Argeş s-au întâlnit pentru prima oară cu patronul Cornel Penescu pus în libertate de la penitenciarul Mărgineni. Penescu le-a spus jucătorilor că obiectivul este promovarea în prima ligă, nimeni nu va pleca de la echipă, şi situaţia financiară se va rezolva la nivelul clubului. Mai mult, fotbaliştilor le-au fost viraţi în cont banii reprezentând un salariu restant. Prime de victorie nu se vor da decât la finalul campionatului ca primă de obiectiv, dacă echipa va promova în Liga I.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email