Patronul Benone Lazăr i-a dat afară pe jucătorii care cereau bani şi nu jucau nimic…


Patronul Interului de Argeş, Benone Lazăr nu l-a schimbat pe antrenorul Ştefan Stoica, chiar dacă nou promovata F.C. Internaţional Curtea de Argeş nu a obţinut niciun punct din 15 în meciurile disputate pe teren propriu. În schimb, a renunţat la trei jucători care l-au dezamăgit de la venirea lor la echipă. La finalul turului se va trage linie, şi dacă echipa va fi în situaţie critică, patronul Interului se va despărţi de antrenor. „Sper să nu te superi pe mine, dacă ne vom despărţi în caz că vom fi în situaţie de retrogradare”, i-a spus Benone Lazăr antrenorului.

„Am dat trei jucători afară, şi vom mai da…”

După nouă etape, echipa are nouă puncte, minus şase în clasamentul adevărului şi este pe locul 15. Sunteţi mulţumit?
– Sigur că n-am cum să fiu mulţumit. Trebuie să dregem din mers situaţia, şi o vom face, indiferent de sacrificii.
Ce veţi face?
– I-am dat deja afară pe trei din jucătorii care au venit doar să ia bani, nu şi să joace pentru echipă şi pentru banii pe care îi luau. I-am dat afară pe Gado, Filip şi Andelkovici. M-am săturat de ei, cereau doar bani şi nu jucau nimic. Au crezut că ne-au găsit fraieri… Şi să ştiţi că vom mai da afară încă doi, trei jucători care sunt pe urmele lor.
Despre cine este vorba?
– O să-i vedeţi după o etapă sau două. Încă nu le dau numele, dar cred că se ştiu ei. Mai au o şansă ca în următoarele două etape să joace bine şi să câştige la Alba Iulia şi cu Astra Ploieşti.
O să mai aduceţi alţi jucători în locul celor daţi afară?
– Nu, nu vom mai aduce, cel puţin până la iarnă. Acum revin şi jucătorii care au fost suspendaţi şi accidentaţi. Viera deja reintră la Alba Iulia, Frăsineanu revine la meciul cu Astra, iar Cătălin Lazăr şi-a revenit complet după accidentare.

„I-am plătit operaţia şi recuperarea lui Florin Popa”

Fundaşul Florin Popa când va reveni?
– Florin Popa este o mare pierdere pentru echipa noastră. Dacă nu se accidenta el, acum eram mai sus în clasament. Doctorii spun că în cel mult o lună ne vom putea baza pe el.
Unde este el acum?
– La Bologna, şi urmează programul de recuperare supravegheat de medicii italieni.
Cine i-a plătit operaţia şi recuperarea?
– Noi i-am plătit 100% operaţia, recuperarea, până şi drumurile în Italia. Suntem un club profesionist şi facem orice pentru jucătorii care sunt devotaţi echipei noastre.

„La Alba Iulia va fi un meci pe viaţă şi pe moarte”

V-aţi gândit să îl schimbaţi pe antrenorul Ştefan Stoica?
– Nu, nu m-am gândit nicio clipă. Am avut mai multe discuţii cu el, dar nu a fost vorba să ne despărţim de el. Are şi el dreptate că este o echipă nouă şi nu-i deloc uşor în prima ligă pentru o nou promovată.
Deci scaunul antrenorului nu-i în pericol…
– La finalul turului vom trage linie şi vom vedea unde ne aflăm. Atunci vom vedea ce avem de făcut. Poate vor mai pleca jucători. I-am spus să nu se supere pe mine dacă ne vom despărţi atunci, în cazul în care vom fi în situaţie critică.
Până atunci, vineri jucaţi la Alba Iulia…
– …Un meci de totul sau nimic, pentru noi. Un meci pe viaţă şi pe moarte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email