Pasarela supraterană pentru biciclete, “un proiect ieşit din comun” în oraşul fără canalizare pe toate străzile

Proiectul prin care la Curtea de Argeş ar urma să fie constuită o pasarelă supraterană pentru biciclişti pe strada Râmnicu Vâlcea a stârnit reacţii diverse în Consiliul Local.

Dan Petrescu Daniel a atacat primul şi i-a spus primarului Panţurescu – „în locul acestui proiect mai bine făceaţi o comisie care să vadă cum se pun pavelele pe Bulevard”, dar primarul i-a spus că „lucrările nu sunt terminate”.

„Proiectul mi s-a părut foarte interesant şi provocator şi făcând un exerciţiu de imaginaţie este cumva ieşit din comun. Ştiu că în afara ţării se practica acest gen de proiecte”, a spus Ana Răduţu, iar Dan Petrescu a replicat – „Doamnă, eu spun ca nu avem canalizare, n-avem staţie de epurare, alte lucruri care interesează”.

Vă reamintim că un proiect de hotărâre referitor la „aprobarea coridorului de mobilitate integrată Sud Vest – Centru (strada Râmnicu Vâlcea – Bulevardul Basarabilor) al Municipiului Curtea de Argeş, considerat strategic şi care sprijină transportul public în comun de călători, circulaţia bicicliştilor şi circulaţia pietonilor, în scopul depunerii unei cereri de finanţare în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Regională Sud – Muntenia, în cadrul Programului Operaţional Regional Asistenţă Tehnică 2014 – 2020” a fost aprobat de Consiliul Local. Printre alte lucrări, prin acest proiect se va face o pasarelă supraterană pentru biciclişti pe strada Râmnicu Vâlcea. Drept este că la acest moment se fac doar studiile necesare, iar până la punerea în practică a proiectului mai e mult. Totuşi, studiile vor fi plătite, evident, indiferent de finalitatea proiectului.

 

One thought on “Pasarela supraterană pentru biciclete, “un proiect ieşit din comun” în oraşul fără canalizare pe toate străzile

  1. Cred ca ar ajuta foarte mult daca s-ar putea scrie un articol despre lipsa canalizarilor(ex Busaga) in acest oras Regal numit Curtea de Arges,poate asa ajunge si la urechiile consilierilor locali alesi de catre cetatenii municipiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email