Participanţii la un botez au fost amendaţi de poliţişti

La o petrecere de botez care a avut loc duminică seara la Valea Iaşului au ajuns şi câţiva poliţişti care i-au amendat pe petrecăreţi.

În seara zilei de 31 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au constatat faptul că, pe raza localității Valea Iaşului, la o locuinţă, s-a desfăşurat un eveniment privat (botez), cu participarea a 11 persoane.

Organizatorul evenimentului şi persoanele participante au fost sancționate contravențional, fiind aplicate un număr de 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 lei.

Şi la Domneşti au fost date amenzi, acolo unde polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domneşti au acționat  pentru respectarea măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV 2, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în zona Târgului Săptămânal.

În urma abaterilor constatate în cadrul acțiunii, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.875 de lei,  dintre care 13 sancțiuni în valoare de 5.000 de lei, şapte sancțiuni în valoare de 2.175 de lei și 2 sancțiuni,  în valoare de 700 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email