Parlamentarii de Curtea de Argeş sunt oameni bogaţi


Depunerea declaraţiilor de avere şi de interese este o chestiune obligatorie pe care trebuie să o îndeplinească orice senator şi deputat. Anul trecut, argeşenii au trimis în Parlamenul României, doi reprezentanţi: senatorul liberal Mircea Diaconu  şi deputatul PSD Mircea Drăghici. Vă prezentăm mai jos averile celor doi.

Mircea Drăghici – investiţii la Curtea de Argeş

Pentru noul deputat de Argeş, Mircea Drăghici, anul 2008 a fost unul destul de bun. Cum s-a văzut parlamentar, a şi reuşit să se împroprietărească în zona unde a fost ales. Conform noii sale declaraţii de avere, în 2008 şi-a cumpărat un teren în municipiul nostru. A reuşit să pună şi ceva bani la bancă, iar contul se ridică la 60.000 de euro. Şi în primele luni ale acestui an, pare să îi meargă la fel de bine, pentru că şi-a mai luat o maşină şi încă un teren, tot la Curtea de Argeş. De asemenea, familia Drăghici deţine un apartament în Piteşti, unul la Târgovişte, o casă de vacanţă la Dâmbovicioara, un autoturism marca Daewoo şi încă două terenuri. Veniturile înregistrate de Mircea Drăghici anul trecut se ridică la 73.000 de lei, iar soţia, angajat la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, a câştigat 29.501 lei.

Mircea Diaconu – 3 terenuri, 3 maşini şi 3 case

Pentru actorul Mircea Diaconu, faptul că a intrat în Senatul României nu i-a schimbat foarte mult aspectul financiar şi, conform declaraţiei de avere, în ultimele luni nu a cumpărat nici un bun de valoare. În prezent, deţine 3 terenuri, cumpărate între anii 1978 şi 2000, 2 case de locuit şi una de vacanţă şi 3 maşini cumpărate în perioada 1971-2004. La bancă are un cont în valoare de 30.000 de lei, însă are de achitat şi o datorie de 5.146 de euro. La capitolul venituri, în 2008 a câştigat 31.272 lei din salariul de la Teatrul Nottara şi 58.512 lei din indemnizaţia de senator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email