Părculețele copiilor, vandalizate. Un cetățean a încercat să fure o scară de la un loc de joacă

Locurile de joacă din Curtea de Argeș au fost reparate  de angajații uneia dintre cele mai cunoscute firme din țară, specializată în amenajarea și mobilarea locurilor de joacă. Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC) a încheiat un contract cu această societate prin care firma s-a ocupat de reparațiile la locurile de joacă și refacerea ori înlocuirea mobilierului. Ultima lucrare de acest gen a fost făcută la sfârșitul anului trecut, dar la două luni după în părculețele pentru copii mobilierul este din nou distrus.

Scaunele sunt sparte, probabil, cu ciocanul, panoul cu instrucțiunile de folosire au fost distruse, ba chiar la un loc de joacă scara pe care copiii se urcau pe tobogan a fost desfăcută din șuruburi pentru că cineva a vrut să o ia acasă. Numai pentru că scărița este prinsă în beton, și nu a putut fi scoasă.

Vandali au fost mereu, iar locurile de joacă sunt țintele predilecte ale acestora. Tineri sau mai puțin tineri, aceștia aruncă coji de semințe pe jos, distrug băncile din parcuri și de pe Bulevard și sparg scăunele, rup leagănele și orice poate fi distrus într-un loc de joacă.

SPGC nu mai poate să le repare, pentru că nu are autorizație ISCIR, iar firma care face asta taie facturi. Cetățenii, inclusiv cei care distrug, trebuie să înțeleagă că, până la urmă, cu toții plătim pentru asta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email