Parcul de la Centrul de Cultură, vandalizat a patra oară

Parcul de la Centrul de Cultură şi Arte din Curtea de Argeş a fost vandalizat pentru a patra oară, spune primarul Nicolae Diaconu. Persoane rămase necunoscute au stricat toate instalaţiile de irigare şi au rupt tot ce se putea rupe. Poliţia nu i-a găsit pe vinovaţi în niciuna din dăţile când parcul a fost vandalizat, iar de data asta nimeni nu a mai anunţat-o. „Au rupt instalaţiile de irigare şi elementele electronice care comandau când să se deschidă apa şi unde. Aparatura electronică e foarte scumpă şi am fost nevoiţi să apelăm la constructor să repare stricăciunile. Este pentru a patra oară când facem asta şi ultima. Data viitoare dacă se mai întâmplă trebuie să plătim noi”, ne-a spus primarul Nicolae Diaconu

Aflat în centrul municipiului, parcul este ţinta cetăţenilor fără spirit civic. Ori de câte ori se face ceva în parc, fie că e vorba despre leagănele pentru copii ori de pomişori plantaţi, se găseşte cineva care să le strice.

Parcul a fost amenajat printr-un proiect cu fonduri europene, dar de întreţinerea lui trebuie să se ocupe administraţia locală. Primele dăţi când s-au produs stricăciuni la parc a fost anunţată Poliţia. „Nu am mai anunţat Poliţia pentru că în primele trei dăţi când s-au produs pagube nu au făcut nimic, nu au găsit vinovaţii. Acum nu i-am mai anunţat, „, a mai spus primarul.

 

Acesta face un apel la cetăţeni să-şi canalizeze energiile în altă parte, pentru că toate stricăciunile din parc vor fi reparate de acum pe banii contribuabililor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email