Parcul de la Casa de Cultură intră în lucru

În această lună municipalitatea va depune la ministerul de resort proiectul tehnic pentru parcul care va fi amenajat în spatele Casei de Cultură, au declarat reprezentanţii autorităţii locale.
Hotărârea de Guvern nr. 110 din 2011, care prevede localităţile pentru care au fost aprobate proiectele de mediu, scrie şi despre Curtea de Argeş. Proiectul intitulat „Îmbunătăţirea calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în municipiul Curtea de Argeş” a obţinut o finanţare de 1,4 milioane de euro. Această sumă vine de la fondul de mediu, cofinanţarea locală fiind de 100.000 de euro.
Parcul va avea aproximativ 9000 de metri pătraţi şi va fi amplasat în spatele Casei de Cultură. Va avea alei ecologice, locuri de joacă pentru copii, iluminat ecologic, spaţii verzi, plante, etc. după cum a spus primarul Nicoae Diaconu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email