Parchetul s-a mutat în noul sediu

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş s-a mutat la începutul acestei luni într-un nou sediu construit pe strada Nevers din municipiu, la doar doi paşi  de noul parc construit în apropierea Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”.
Lucrările pentru construcţia noii clădiri au fost demarate în anul 2011, iar valoarea investiţiei, ce a fost suportată de Ministerul Public, s-a ridicat la suma de 4.00.000 de lei. Noul sediu este unul modern, cu etaj, are mai multe birouri, un spaţiu destinat persoanelor cercetate în stare de arest, dar şi o parcare pentru autoturisme. Imobilul a fost proiectat şi executat în conformitate cu solicitările Uniunii Europene privind funcţionarea instituţiilor din domeniul justiţiei. Construcţia unui sediu nou era mai mult decât necesară, având în vedere faptul că personalul instituţiei îşi desfăşura activitatea la parterul unei clădiri vechi aflat în apropierea Şcolii Gimnaziale „Carol I”, clădire care era deteriorată, în anumite locuri tavanele fiind distruse de ploaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email