Parcarea din faţa sălii de sport s-a transformat în târg de maşini

Dacă până acum cine voia să-şi cumpere o maşină la Curtea de Argeş mergea pe strada 1 Decembrie, lângă stadion, şi se uita la maşinile expuse spre vânzare pe un teren privat, acum târgul de maşini s-a mărit considerabil pe domeniul public.

În afara autoturismelor lăsate la stradă, pe terenul cuiva, acum sunt câteva zeci în parcarea din faţa sălii de sport. „Am venit să-mi cumpăr o maşină, un Opel aş vrea, am văzut că sunt câteva”,ne-a mărturisit un tânăr care se uita la maşini. Pe parbrize ori pe geamurile laterale sunt informaţii despre maşină şi date de contact.

„Nu cred că e  normal să fie parcarea plină de maşini scoase la vânzare, dar decât să stea goală…”, e de părere un bărbat care a venit la locul de joacă de acolo cu fiul său.

Parcarea este folosită mai ales vara, când se organizează Zilele Municipiului, pentru tradiţionalul târg de Sf. Mărie şi ori de câte ori vin parcurile de joacă ambulante. În rest, mai nimeni nu parchează maşina acolo, pentru că argeşenii, obişnuiţi să-şi lase maşina la uşa instituţiei la care au treabă  sau în faţa cârciumii la care ies în oraş, cred că este prea departe de Bulevard.

Reprezentanţii administraţiei publice locale spun că vor lua măsuri, pentru că parcarea nu este, totuşi, locul potrivit pentru un târg de maşini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email