Pandemia de ipocrize face ravagii la PSD

Președintele social-democrat de la Bucuresti si un deputățel de Costești se vaită de mama focului pe Facebook și mor de grija producătorilor agricoli români, în condițiile în care până acum nu au ridicat un deget pentru cei despre soarta cărora plâng.

Unde ați fost domnilor pesediști când administrația eminamente pesedistă din Pitești a ținut producătorii și comercianții din Piețele Trivale și Găvana cu tarabele pe trotuare pentru lucrări care pe hârtie au durat 6 luni, dar în realitate au durat 3 ani!?

Pe platoul de la fostul Cinema Dacia din cartierul Craiovei de ani de zile a fost amenajat un cort și nimic altceva (vezi foto) și nu v-am văzut tot acest timp interesați de soarta comercianților argeșeni. În Piața Traian, să-i spună cineva și domnului deputat de Costești  că de ani de zile oamenii tot afară își comercializează produsele, dar ca să vezi ipocrizie, tipic pesedistă, nu zice nimic. Acum, tu ca deputat pesedist, să te pozezi evlavios și îngrijorat pe un câmp, cu lada de căpșuni în mână, să acuzi Guvernul  că nu are grijă de producătorii români și să te lupți pe Facebook pentru drepturi, e penibil și jenant.

Cum spuneam la început, pandemia de ipocrizie e mult mai periculoasă și, din pacate, de asta nu vom scăpa niciodată.

Realizat de INTEREST MEDIA PRESS SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email