Pădurar bătut de un bărbat pe care l-a găsit în pădure

Un bărbat din Şuici a lovit un pădurar care l-a găsit într-o pădure din Cicăneşti. Pădurarul a sunat la 112, iar bărbatul, care era în pădure cu un atelaj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Luni, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizaţi prin 112 cu privire la o stare conflictuală petrecută pe raza comunei Cicăneşti, în cadrul căreia un pădurar ar fi fost lovit de către o persoană pe care a găsit-o în pădure, informează IPJ Argeş într-un comunicat de presă.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au stabilit că un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Curtea de Argeș, care se afla în cantonul de care răspunde, de pe raza localității Cicănești, a surprins în fondul forestier un bărbat de 33 de ani, din Șuici, cu un atelaj, împrejurare în care cel din urmă l-ar fi lovit pe pădurar. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, se arată în comunicatul citat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email