Ordinea de zi a ședinței de luni, 23 decembrie, a Consiliului Local

Luni, 23 decembrie 2019, la ora 15,00 are loc ședința ordinară  a consiliului local cu următoarea ordine de zi:

 1. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru conferirea unor  diplome.

 2.  Aprobarea  proceselor  verbale   încheiate în  ședințele   anterioare. 

 3. PROIECT DE HOTĂRÂRE  pentru aprobarea dării în folosinţă gratuită de către administratorul Colegiului Național „Vlaicu Vodă” Asociației „VV Robots – VV Roboti” a unui spațiu locativ.

 4. PROIECT DE HOTĂRÂRE  privind modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al primarului.

 5. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea modificării statului de funcții de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor.

 6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind îndreptarea unei erori materiale.

 7. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru reformularea art. 5 din HCL nr. 17/2018 privitoare la aprobarea proiectului „Creşterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Curtea de Argeş” precum și  pentru aprobarea cheltuielilor aferente proiectului.

 8. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru reformularea art. 5 din HCL nr. 167/2018 privitoare la aprobarea proiectului „Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil și durabil în Municipiul Curtea de Argeş”  precum și  pentru aprobarea cheltuielilor aferente proiectului.

 9. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Programului de lucru al S.C. SALUBRITATE PUBLICĂ URBANĂ CURTEA DE ARGEȘ S.R.L. pentru anul 2020.

 10. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea cheltuielilor aferente Serviciilor de supervizare pentru executarea lucrărilor aferente obiectivului „Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil și durabil în Municipiul Curtea de Argeş”.

 11. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea propunerii de calificativ a performanțelor profesionale ale secretarului general al unității administrativ-teritoriale pentru anul 2019.

 12. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al S.C. AQUATERM AG 98 S.A. pe anul 2019.

 13. Diverse 

 PRIMAR

 Ing. Panţurescu Constantin 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email