Ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de joi, 30 aprilie

Joi, 30 aprilie 2020, la ora 10,00 are loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Curtea de Argeş, şedinţă desfăşurată prin mijloace electronice. Şi şedinţa ordinară a lunii martie s-a desfăşurat, teoretic, tot “prin mijloace electronice”, numai că la ora şedinţei consilierii s-au adunat în sala de şedinţe a Primăriei.

Ordinea de zi  a şedinţei de joi este următoarea:

1. Aprobarea proceselor verbale încheiate în ședințele anterioare.

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul 1 2020.

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea transformării unei funcții publice.

4. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru desemnarea reprezentanților consiliului local în comisia de evaluare și în comisia de soluționare a contestațiilor în scopul evaluării finale a managementului exercitat la biblioteca publică, pentru desemnarea reprezentanților consiliului local în comisiile de evaluare și de soluționare a contestațiilor la susținerea noului proiect de management-iunie 2020 — iunie 2025, pentru aprobarea Caietului de obiective aferent perioadei și a calendarului de analiză a noului proiect de management.

5. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției de Asistenţă Socială.

6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea criteriilor și punctajelor pentru întocmirea listelor de priorități la repartizarea locuințelor precum și pentru aprobarea listei documentelor necesare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email