Ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de joi, 24 decembrie

Joi, 24 decembrie, la ora 10,00, are loc şedinţa ordinară a lunii decembrie a Consiliului Local Curtea de Argeş, cu următoarea ordine de zi:

1.Aprobarea proceselor verbale încheiate în şedinţele anterioare

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2021

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea transferului Serviciului de Asistenţă Medicală Şcolară din cadrul aparatului de specialitate al primarului în structura Direcţiei de Asistenţă Socială
  2. Proiect de hotărâre privind desemnarea a doi consilieri locali pentru evaluarea performanţelor profesionale individuale ale secretarului general al municipiului
  3. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor consiliului local în comisiile pentru evaluarea şi asigurarea calităţii la Clubul Copiilor Curtea de Argeş şi Şcoala Postliceală „Henri Coandă”
  4. Proiect de hotărâre privind schimbarea unei denumiri
  5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri i cheltuieli al SC AQUATERM AG 98 SA şi a planului de investiţii pentru 2020.

Proiectele de hotărâre au primit avize consultative de la Comisia juridică, Comisia economică, Comisia de învăţământ, sănătate, cultură, muncă şi protecţie socială. Se pot depune amendamente la proiectele de hotărâre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email