Oraşul, abandonat zăpezii

Am auzit ieri atâtea înjurături pe stradă cât nu am auzit în ultimii doi ani. De la taximetrişti la trecători, pietoni pe trotuare, duminică şi ieri toată lumea înjura Primăria şi pe cei care o conduc. Cred că dl. primar nu şi-a mai auzit atâta vorbe de bine de când candida şi îl înjurau contracandidaţii.
Şi totuşi, în opinia edililor, prin oraş se circulă bine, după cum citiţi într-un material din numărul de azi al ziarului nostru. Sunt în total dezacord cu dl. Diaconu. Domnule, nu se circulă bine, ci mizerabil. Nici pe Bulevard nu aţi curăţat cine ştie ce, zăpada a fost împrăştiată de maşinile care au trecut pe el, iar pe străzile din centru e dezastru chiar şi azi. Nu v-aţi făcut treaba, domnilor, aţi cumpărat sare şi nisip şi motorină de multe miliarde, zeci de miliarde, a nins două zile şi nici atunci nu aţi curăţat oraşul. Aş putea spune că aţi spălat nişte bani, aţi economisit din motorină, din material antiderapant, şi nu cred că m-aţi putea contrazice. Cât combustibil, cât material antiderapant aţi consumat, domnule primar, pentru măreaţa deszăpezire pe care nu aţi făcut-o?!  Cum e posibil ca pe străzi importante şi extrem de circulate precum Cuza Vodă, pe la şcoli, la piaţa centrală, ca să dau doar câteva exemple, să nu interveniţi cu utilaje?! Nu aveţi utilaje?! Păi, în loc să cumpere Serviciul Public aspiratorul acela stradal, de două miliarde, care nu e bun de nimic, în loc să cumpăraţi la Primărie atâtea chestii inutile, mai bine luaţi un utilaj pe care să-l folosiţi atunci când ninge.
Domnule primar, aţi abandonat oraşul zăpezii. NU s-a circulat bine, aşa cum susţineţi, ci dimpotrivă. Argeşenii au avut mari probleme fie că au mers pe jos, pe trotuarele pe care subordonaţii dlui Nastea au şters puţin zăpada pe o porţiune de maxim jumătate de metru, fie că au mers pe carosabil cu maşina, peste zăpada pe care cică dl. Ghiţă a curăţat-o cu utilajele dumisale.
Domnule primar, când aţi declarat că „la noi e bine” aţi pierdut o bună ocazie de a tăcea. Sunt sigură că nu v-aţi dus cu elicopterul acasă, aţi mers pe aceleaşi străzi pe care mergem cu toţii, şi aţi simţit şi dvs. cât de bine se circulă, indiferent ce suspensii aveţi la maşina personală sau la Skoda Primăriei. Cum puteţi să spuneţi că e bine, când e oricum, numai bine nu?!
Atâţia cetăţeni indignaţi de neputinţa administraţiei publice locale câţi am văzut şi auzit ieri nu am mai întâlnit vreodată. Oamenii şi-au exprimat furia peste tot pe unde au putut, pe domnuleprimar.ro pe facebook, peste tot au pus comentarii şi poze, toate la adresa dlui. primar şi a subalternilor domniei sale. Dar asta nu are importanţă, pentru că dl. primar zice că e bine. Să ne ferească Dumnezeu atunci de momentul în care dl. Diaconu va zice că e rău, dacă acum e bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email