Omul de afaceri Aurel Ilea, avertisment pentru autorităţile locale – „Ţineţi cont de Kärcher, e o posibilitate extraordinară de dezvoltare pentru oraş!”

Omul de afaceri Aurel Ilea a fost director la Electroargeş mult înainte de 1989, iar Electroargeş este principalul partener al Kärcher la Curtea de Argeş. Prezent la ultima şedinţă a Consiliului local, Aurel Ilea le-a spus consilierilor – „Ţineţi cont de Kärcher, e o posibilitate extraordinară de dezvoltare pe orizontală pentru oraş! E de luat aminte ce înseamnă Kärcher pentru Curtea de Argeş. Nu prin numărul de angajaţi sunt foarte importanţi cei de la Kärcher, ci prin dezvoltarea pe orizontală. Lumea nu-şi dă seama ce înseamnă Kärcher pentru Curtea de Argeş”, a spus Aurel Ilea.

 

Pe strada Nordului este aproape de final construcţia care va găzdui noua fabrică Kärcher de la Curtea de Argeş. După cum aţi aflat din ziarul nostru, fabrica va fi gata până la sfârşitul lunii septembrie, iar până la finalul anului viitor Kärcher va avea la Curtea de Argeş 300 de angajaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email