Şoferii fac slalom printre gropi pe strada 1 Mai

Şoferii care trec zilnic pe strada 1 Mai din Curtea de Argeş trebuie să fie prudenţi şi să ocolească gropile din carosabil, pentru a nu-şi avaria serios autoturismele personale. Un lucru este sigur şi mulţi şoferi ne-au confirmat. Gropile sunt mult mai multe, dar şi mai adânci decât în toamna anului trecut, însă toate reprezintă adevărate obstacole pentru conducătorii auto Mari sau mici, craterele din asfalt fac zile fripte şoferilor care circulă pe strada 1 Mai. În fiecare zi şoferii înjură şi adresează cuvinte „dulci” tuturor autorităţilor care ar trebui să rezolve această problemă. „Strada e făcută praf. Sunt gropi mari unde îţi poţi face maşina praf. Nouă nu dă nimeni banii pe care îi cheltuim pe reparaţii. Chiar aici în curbă sunt două gropi, pe care cu greu le poţi ocoli. Cine nu cunoaşte drumul, va avea mari probleme. Ar trebui asfaltată strada cât mai repede”, spune Ion Surdu, din municipiu.
Să fie o şosea de centură?!
Oamenii se plâng că au fost făcute mai multe lucrări pe stradă şi a fost stricat asfaltul, iar după finalizarea acestora nimeni nu a mai venit să repare carosabilul. „Chiar aici la intersecţia străzii 1 Mai cu strada Victoriei sunt câteva gropi, iar gurile de canal nu au fost aduse la nivel şi sunt foarte periculoase. Au venit şi au spart strada când s-a spart o conductă de apă şi aşa a rămas. Circul des pe această stradă în fiecare zi şi este foarte dificil. În dreptul autogării sunt nişte indicatoare pe stradă care semnalizează nişte lucrări de luni de zile. Nimeni nu fac nimic”, spune Alexandru Giuclea, un tânăr şofer.
Şoferii spun că le este foarte greu să ocolească gropile pentru că spaţiul pe stradă este foarte redus din cauza camioanelor care trec foarte des prin zonă. „Pentru că este şosea de centură pe aici trec foarte multe camioane şi nu prea ai cum să fereşti gropile pentru că nu este spaţiu. Dacă plătim taxe şi impozite vrem la rândul nostru să avem condiţii bune”, spune un alt conducător auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email