Obiectivul Codului de conduită a salariaţilor AQUATERM: „eliminarea birocraţiei şi a faptelor de corupţie!”

Consiliul de Administrație al Aquaterm a realizat un cod de conduită a salariaţilor, cod ce reglementează “normele de conduită profesională a salariatilor”. Obiectivele acestuia “urmăresc să asigure creșterea calitatji serviciului, o bună administrare în realizarea interesului public, precum și să contribuie la eliminarea birocrației și a faptelor de corupție din S.C. AQUATERM AG’ 98 S.A.  prin reglementarea normelor de conduită profesională necesare realizării unor raporturi sociale și  profesionale corespunzătoare creării și menținerii la nivel înalt a prestigiului S.C. AQUATERM AG’ 98 S.A.”.

Printre principiile care guvernează conduita profesională a salariaților S.C. AQUATERM AG’ 98 S.A. se numără prioritatea interesului public, principiu conform căruia “salariații au îndatorirea de a considera interesul public mai presus decât interesul personal”, asigurarea egalității de tratament a cetățenilor în față autorităților și instituțiilor publice, principiu conform căruia “salariații au îndatorirea de a aplica același regim juridic în situații identice sau similare”; profesionalismul, principiu conform căruia “salariații au obligația de a îndeplini atribuțiile de serviciu cu responsabilitate, competenţă, eficienţă, corectitudine şi conștiinciozitate”, etc.

“Salariatii au obligația de a asigura un serviciu public de calitate în beneficiul cetățenilor, prin participarea activă la luarea deciziilor și la transpunerea lor în practică, precum și obligația de a avea un comportament profesional și de a asigura, în condițiile legii, transparența administrativă, pentru a câștiga și a menține încrederea publicului în integritatea, imparţialitatea și eficacitatea societăţii”, mai prevede codul de conduită.

3 thoughts on “Obiectivul Codului de conduită a salariaţilor AQUATERM: „eliminarea birocraţiei şi a faptelor de corupţie!”

  1. Mai oameni buni ăștia de la Aquaterm suferă ca nu ii baga nimeni în seama. Trebuie cineva sa ii laude pentru materiile lor. Mai trag câte una și ies repede: uite ca minune am făcut… Dar domnii de la aquatem nu au făcut o procedura care sa facă posibila furnizarea de apa potabila la toată lumea? Chiar și la populația care sta asa mai la înălțime…. Sau atunci intervine procedura “du-te tu rambo și ia cu tine și vulpita și spunele sa nu mai ude grădinile cu apa potabila”

    1. Da Marius ai dreptate! O propunere imediata de investiții la Aquaterm ar fi contractarea unei firme care sa pună pe autoturmele Dokker din dotarea societății (“autoturisme luate după un lung proces de analiza a departamentelor funcționale în management”) o poza cu Jhon & Jury și de care sa fie remorca un steag cu poza Costy cel de sus cu mesajul “eu știu totul și dețin adevărul absolut”.

      1. Nu dragilor, rolul procedurii sus menționate este cu totul altul! Este un răspuns la o postare de pe acest site în care era precizat o veche zicala românească “mai bine la drum cu un hot deștept decât cu unul cinstit și prost” iar celor din actuala conducere le era frica ca ei sunt aia deștepții și ce zice lumea… Dar ei nu vad deloc ca ei sunt chiar ceilalti de la cealaltă extrema și chiar nu au nevoie de procedura anticorupție pentru ce săracii nu știu de nici unele…. Nici bune nici rele iar în preamarirea lor fac numai boacane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email