O tânără de 28 de ani a murit sub ochii soţului


La numai 28 de ani, Simona Stanciu, din Albeşti, a murit sub privirile neputincioase ale soţului. Tânăra avea trei copii mici şi începuse să se simtă rău de câteva zile, însă a crezut că este vorba doar de ceva trecător. Cu toate că medicul de familie îi recomandase să se ducă de urgenţă la spital pentru analize amănunţite, tânăra mămică a refuzat, gândindu-se că va trece de la sine. Nu a fost să fie aşa, şi, la câteva zile, Simona a murit fulgerător chiar în drum spre spital.

Medicii au încercat să o resusciteze o oră

La sfârşitul săptămânii trecute, Simona a început să se simtă din ce în ce mai rău şi a leşinat în braţele soţului. Văzând că femeia aproape nu mai respiră, soţul s-a dus la vecini şi a sunat la 112. Pentru a nu pierde timp, bărbatul a urcat-o pe Simona într-o maşină şi a plecat înaintea Ambulanţei. La scurt timp a fost preluată de un echipaj, iar medicii au făcut tot posibilul să o readucă la viaţă. Încercările lor au fost însă în zadar. “A fost o tragedie. Noi am resuscitat-o aproape o oră, însă nu a mai fost nimic de făcut. Şi noi am fost şocaţi, nu ne-a venit să credem că o tânără poate să moară dintr-o dată. Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă”, a declarat mediul Marius Popescu, cel care s-a ocupat de acest caz..

A fost vorba de o pneumonie netratată

Rudele tinerei au fost şocate să afle de dispariţia atât de neaşteptată a Simonei, mai ales că, aparent, aceasta nu suferea de nimic. “Cine putea sã bãnuiascã așa ceva ! Nici prin cap nu ne-a trecut cã azi o vedem vie, o sã vorbim cu ea, râde, glumește cu noi, ne facem planuri, iar într-un minut sã se schimbe totul și sã ne moarã în brațe!“, spunea sora femeii. Nici măcar soţul nu a bănuit să Simona era într-o stare atât de gravă.  “Suntem împreunã de atâţia ani și nu am știut-o niciodatã bolnavã. În ultima perioadã mi-a zis cã e cam obositã, cã nu o țin picioarele!  La autopsie, ne-au zis cã avea plãmînii terminați. A murit fiindcã organismul ei nu a mai avut practic aer. Ne-au mai zis medicii cã plãmânul nu doare, de-aia a dus boala pe picioare și nu s-a plâns de nimic”, a povestit printre lacrimi, soţul Simonei. Se pare că moartea tinerei a fost provocată de o insuficiențã cardio-respiratorie acutã determinatã de o pneumonie bilateralã.
În urma Simonei au rămas trei copii, o fetiţă de 12 ani şi doi băieţi de 5 şi, respectiv, 6 ani. Acum cei mici ştiu că mama lor a devenit un îngeraş care îi va privi din ceruri. “Le-am povestit cã de acum încolo mama lor va fi un îngeraș în cer, cu aripioare, care va veghea asupra lor. Nici nu am știut cum sã le explic cã nu o sã o mai vadã… Sînt atât de mici”, au povestit rudele Simonei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email