O tânără de 15 ani a fost găsită moartă în baie

O femeie din Curtea de Argeş a trecut prin momente cumplite, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, şi-a găsit fata de 15 ani moartă în baie. În ciuda eforturilor de resuscitare depuse de medici, copila nu a mai putut fi salvată. Andreea Bălălău era elevă la Grupul Şcolar Electro şi nu era luată în evidenţele medicilor cu nicio afecţiune. Filofteia Bălălău, mama fetei, trăieşte un adevărat coşmar, pentru că în urmă cu şase ani şi-a îngropat şi soţul iar anul trecut, fratele femeii şi fetiţa acestuia de 12 ani, au pierit într-un accident de circulaţie, petrecut la Băiculeşti.
Fata era căzută pe jos, în baie, şi avea o lovitură la cap
Joia trecută, Andreea a fost la şcoală, iar seara a intrat să se joace pe calculator. În jurul orei 23.00 fata i-a spus mamei sale că se duce să îşi facă un duş şi apoi vine şi ea să doarmă, pentru că a doua zi de dimineaţă urma să se ducă la cursuri. Câteva ore mai târziu femeia s-a trezit şi văzând că Andreea nu era în pat, s-a dus să vadă ce se întâmplă. Filofteia Bălălău şi-a găsit fata căzută pe jos, în baie, cu o lovitură la cap şi în ciuda eforturilor de resuscitare, pentru Andreea nu a mai fost nimic de făcut. Poliţiştii sosiţi la faţa locului spun că numai necropsia va putea stabili care a fost motivul pentru care fata a murit fulgerător la numai 15 ani. “Mama fetei a fost cea care a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a găsit copila leşinată în baie, iar medicii nu au putut decât să constate decesul. Pe corpul fetei nu au fost găsite urme de violenţă şi este exclusă şi varianta unei sinucideri. Numai necropsia va putea să spună cu certitudine care a fost cauza decesului”, au declarat poliţiştii.
Tatăl fetei a murit otrăvit cu peşte, în urmă cu şase ani
Familia Bălălău pare urmărită de un adevărat blestem. Prima nenorocire care a lovit familia s-a petrecut în urmă cu şase ani, când tatăl fetei a adus acasă peşte prins în Olt. Cei doi soţi au mâncat din peşte şi la scurt timp au început să se simtă rău. Andreea, care atunci avea numai nouă ani, a sunat la Ambulanţă iar părinţii săi au fost duşi, în comă, la Bucureşti. Mama fetei a reuşit să supravieţuiască însă tatăl a murit după câteva săptămâni de chin. Filofteia Bălălău şi-a îngropat soţul iar atenţia şi-a îndreptat-o asupra Andreei, singurul său copil. După pierderea soţului, Filofteia a primit o nouă lovitură. Anul trecut, fratele femeii, Marius Ghiţulete, de 35 de ani şi fiica acestuia, Mihaela de 12 ani, au pierit în urma unui cumplit accident de circulaţie petrecut la Băiculeşti. Acum, Filofteia Bălălău va trebui să îşi îngroape şi singurul copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email