O tânără din Bacău a furat 4000 de euro de la un argeşean pe care îl cunoscuse pe reţelele de socializare

O tânără de 25 de ani, din Bacău, a cunoscut un argeşean pe reţelele de socializare. Au plănuit să se întâlnească iar femeia l-a vizitat la Piteşti. După ce a furat 4000 de euro din casa omului tânăra a plecat  fără să spună ceva-cum o cheamă sau ce planuri are. Poliţiştii au găsit-o în Bacău şi a fost reţinută pentru furt.

„Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 03 februarie a.c., o femeie de 25 de ani, din localitatea Tamați, județul Bacău, ar fi sustras, din locuința unui bărbat din municipiul Pitești, pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare, suma de aproximativ 4.000 de euro, după care ar fi părăsit locuința acestuia, fără a oferi detalii despre identitatea sa sau locul unde urmează să se deplaseze.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate de polițiști, femeia i-a restituit bărbatului, prin intermediul unei platforme de transfer bancar, suma de 1.600 de euro.

Reamintim că, în ziua de 08 februarie a.c., în urma activităților desfășurate de polițiști, femeia a fost identificată pe raza municipiului Bacău și, în baza unui mandat de aducere, a fost condusă la sediul poliției, fiind reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, potrivit IPJ Argeş.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată, precizează Poliţia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email