O persoană a murit şi alte 3 au fost rănite într-un grav accident – un TIR plin cu butelii de oxigen s-a ciocnit cu un autoturism

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni dimineaţă în Argeş, la Dumbrăveni, între un TIR plin cu butelii de oxigen şi un autoturism. În urma coliziunii, TIR-ul a parasit partea carosabilă, a rupt glisiera și a căzut într-o râpă. Din accident au rezultat 4 victime: una decedată, două în stare gravă și șoferul tirului care a reușit sa iasă din cabină. Intervenția salvatorilor este una dificila din cauza tirului căzut, care este încărcat cu 52 de butelii de oxigen pline și 66 goale. Nu exista pericol de explozie, deoarece acestea au fost scoase din zona de pericol.

La faţa locului intervin pompierii  cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de  descarcerare, o ambulanţă SMURD și în sprijin un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Județean. Circulaţia pe DN7 în zona localității Morărești a fost închisă, iar traficul a fost redirecționat către Curtea de Argeș până la rezolvarea situației.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email