O parte a străzii Locotenent Pavelescu va fi asfaltată

Programul de lucrări al Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC) a fost completat de Consiliul Local cu asfaltarea străzii Locotenent Pavelescu, breteaua de nord. Hotărârea a fost luată la ultima întrunire a aleșilor locali.

Conform programului aprobat în luna martie, Formaţia „Întreţinere  şi  reparaţii  străzi” din cadrul SPGC face anul acesta următoarele lucrări-

-Lucrări de reparații cu mixturi asfaltice la străzi (plombări sau covoare asfaltice), în funcție de starea de degradare a acestora la ieșirea din iarnă. Includ  spart,  desfăcut  sau  frezat  asfaltul  deteriorat,  evacuat reziduurile,  așternut  mixtura  asfaltică, compactat,  transportat materiale, etc.

-Lucrări de reparații la străzi, parcări, trotuare și alei astfel –

– Așternere covor de mixtura asfaltică la carosabil și trotuare pe străzile Forestieri, Barajului, Progresul (inclusiv fundătură până la nr. 36 E și 36 F), Neagoe Vodă, Tarniță— fundătură până Ia nr.  14 bis, Rozelor — reparații Ia capetele străzii, Constantin Dobrescu, Parcare Cartier Progresul, bl. Z, Parcare str. Nevers bi. E 11, Parcare bl. E 22,  Cale acces cartier Progresul, bl.. B6/P12, Decebal (redimensionare trotuar, montaj bordură și pavele din beton), Parcare cartier 6 Martie bl. B4 (conform project- amenajare parcare), Amenajare cale acces din Str. 1 Decembrie 1918 către platoul sălii de sport (conform proiect ),  Reamenajare parc “Nevers ” ( conform proiect).

Alte lucrări-  Lucrări de reparații la străzi pietruite cu piatră de calcar sau de râu; Lucrări de marcaje rutiere la străzi; Lucrări de marcaje la parcări;  Lucrări de deszăpezire;

-Lucrări diverse: întreținere, reparații și înlocuire indicatoare rutiere; lucrări de amenajări de denivelări în vederea calmarii traficului; montat balustrade de protecție; lucrări de întreținere, reparații și montare band de odihnă; lucrări de reparatii la străzi cu asfalt stocabil; lucrări de decolmatare la văi, poduri și podeţe; alte lucrări neprevăzute.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email