O nouă ediţie a Zilelor Municipiului Curtea de Argeş

În luna august se va desfăşura o nouă ediţie a Zilelor Municipiului Curtea de Argeş, în cadrul căreia vor avea loc mai multe concerte de muzică uşoară, muzică populară, dar şi alte manifestări culturale interesante.
Astfel, pe scena ce va fi amplasată la Stadionul Municipal vor urca artişti şi formaţii de renume din ţară precum Connect – R împreună cu trupa sa de dansatori, CRBL, DJ Rinho, Morris, Alb&Negru, Ralfo, Celia, Simona Nae şi Amy. De asemenea, iubitorii muzicii populare vor avea ocazia să îl revadă la Curtea de Argeş pe îndrăgitul interpret Petrică Mîţu Stoian, care va susţine un recital excepţional, alături grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Argeşului” al Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” şi ansamblul folcloric „Doruri Muscelene”.
De asemenea, tot în cadrul Zilelor Municipiului, va avea loc şi Festivalul Internaţional de Folclor „Carpaţi”, care a ajuns la cea de-a XXX- a ediţie. La eveniment vor participa în acest an, pe lângă ansambluri importante din judeţ, formaţii din Brazilia, Venezuela. Mexic, Coreea de Sud, Ţara Galilor, Moldova, Bulgaria, Turcia şi Costa Rica.
Nu va lipsi din programul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului nici Târgul Meşterilor Populari, târg ce va fi amplasat în zona Mănăstirii Curtea de Argeş şi la care vor participa meşteri populari din toate colţurile ţării. Argeşenii vor putea admira şi cumpăra de aici diferite obiecte şi produse artizanale, cum ar fi vasele de ceramică sau obiecte cioplite în lemn.
„În plus vom mai avea o nouă ediţie a Salonului Naţional de Artă Plastică „Atitudini contemporane”, coordonat de Dan Truică, dar şi o întâlnire deosebită a Clubului Iubitorilor de Cultură, unde va fi aniversată revista „Curtea de la Argeş””, a declarat Cristian Mitrofan, viceprimarul municipiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email