O nouă ediţie a Turneului Naţional de Tenis de Masă „Cupa Basarabilor”

Sâmbătă, 21 septembrie, la Curtea de Argeş se va desfăşura cea de-a IV- a ediţie a Turneului Naţional de Tenis de Masă „Cupa Basarabilor”. Competiţia va avea loc la Arena Tenis Club, din strada Barajului (lângă Ştrandul Tineretului), iar primele meciuri vor începe la ora 09:00. Taxa de participare pentru acest turneu este 25 de lei, iar înscrierile se pot face în limita locurilor disponibile pe forumul www.tenisdemasă.ro sau la numărul de telefon 0731940135 – persoană de contact Vali Şuţă.
Tombolă cu premii pentru participanţi
Ca şi în ediţiile anterioare ale competiţiei, în sală vor 16 mese de tenis omologate ITTF, iar numărul participanţilor este limitat la 112 jucători la turneul destinat amatorilor, iar pentru secţiunea Open la 48 de jucători. De această dată firma TTMGV Sport Bucureşti va organiza şi o tombolă cu mici premii pentru fiecare participant, iar cei care se vor clasa pe locurile 1 – 4 vor primi echipamente sportive destinate tenisului de masă, cupe şi medalii din partea organizatorilor. „Din păcate, la această ediţie campioana noastră Otilia Bădescu nu poate fi prezentă, cum s-a întâmplat la ediţia trecută, şi aşa cum intenţiona şi acum, din cauza faptului că se va afla într-o delegaţie în afara ţării. Mi-aş dori ca numărul jucătorilor din Curtea de Argeş să crească la această competiţie şi spun asta pentru că sunt jucători care vin de la sute de kilometri distanţă pentru a participa. Am văzut în ultima perioadă mai mulţi jucători buni antrenându-se la sala de tenis de la Club Nr. 1 din Curtea de Argeş şi cred că atmosfera unei competiţii naţionale, care se ţine o singură dată pe an la Curtea de Argeş, poate fi cel puţin o experienţă bună. La turneu va fi prezentă şi firma TTGMV Sport Bucureşti cu un stand pentru produse specifice, noutatea constând în faptul că vor putea fi probate mai multe feţe şi lemne din brand-uri importante. De asemenea, îi mulţumim domnului Gheorghe Borţan pentru că ne-a pus la dispoziţie sala de sport”, a declarat Vali Şuţă.
Circuitul AmaTuR
Competiţia care se va desfăşura la Curtea de Argeş este organizată sub egida AmaTuR România. Circuitul AmaTuR este alcăuit dintr-un lanţ de turnee de tenis de masă, organizate pe întreaga durată a anului, în mai multe localităţi ale ţării şi pe mai multe nivele de reprezentare – locale, zonale şi naţionale, încheindu-se cu un Turneu Final.
Circuitul urmareşte atragerea iubitorilor tenisului de masă, simpli pasionaţi sau foşti sportivi de performanţă care doresc să-l practice în mod organizat, la nivel local sau naţional. Totodată, creează posibilitatea unor întâlniri ale celor mai buni participanţi amatori cu jucatori legitimaţi de nivel apropiat.
Circuitul este organizat de Asociaţia AmaTuR ROMANIA, prin coordonatorii regionali . La turnee poate participa însa, cu drepturi depline, orice persoană legitimată sau nelegitimată, care are statut de jucator amator sau avansat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email